FAQs

Puteți explora paleta noastră de 10 culori vibrante și să solicitați eșantioane pentru a vă asigura că alegeți nuanța perfectă.

Fiecare placă are dimensiunile de 60cm x 60cm și o grosime de 1.4cm, oferind un spațiu moale și confortabil pentru copii.

Trebuie să utilizați 3 plăci pentru a acoperi o suprafață de 1.08 metri pătrați.

Răspuns: Livrarea se face prin Fan Courier, iar costul este calculat automat în funcție de produsele alese. Veți primi produsele în doar 24-48 de ore.

Răspuns: Da, acceptăm plăți cu cardul direct pe site-ul nostru, asigurându-vă astfel o experiență de cumpărare sigură și convenabilă.

Răspuns: Da, puteți alege să plătiți la primirea coletului, oferindu-vă flexibilitate în procesul de cumpărare.

Răspuns: Aceste covoare oferă un spațiu sigur și moale pentru joacă, protejând copiii de căzături și asigurându-le un mediu confortabil.

Răspuns: Produsele noastre sunt durabile și rezistente, oferindu-vă un covor de calitate pe termen lung.

Răspuns: Curățarea este simplă cu un șervețel umed sau mop.Le puteti curata si igieniza foarte usor cand doriti, cu un burete, prosop, laveta si un produs de curatenie de uz casnic bland: sapun lichid, solutii antibacteriene.

Răspuns: Da, puteți solicita mostre pentru a evalua culorile înainte de a face o alegere finală, telefonic sau prin email la [email protected]

Răspuns: Verificați periodic secțiunea de oferte pe site-ul nostru sau abonați-vă la newsletter pentru a fi la curent cu promoțiile noastre.

Răspuns: Puteți utiliza formula: (Suprafața dorită în metri pătrați) / 0.36 pentru a determina numărul optim de plăci de covor necesare.

Răspuns: Desigur! Puteți utiliza formula: (Numărul de piese) x (Prețul per placă) pentru a obține costul total pentru 6, 9 și 12 piese.

Exemple de covor puzzle:

1.8m x 1.8m = 3.24mp (9 piese)

1.8m x 2.4m = 4.32mp (12 piese)

2.4m x 2.4m = 5.76 mp (16 piese)

3m x 2.4m = 7.2 mp (20 piese)

3m x  3m = 9 mp (25 piese)

3.6m x 3m = 10.80 mp (30 piese)

4.2m x 3m = 12.60 mp (35 piese)

4.2m x 3.6m = 15.12 mp (42 piese)

4.2m x 4.2m = 17.64 mp (49 piese)

 

Răspuns: Covoarele noastre se disting prin calitatea superioară a spumei, culorile vibrante și preocuparea noastră pentru siguranța copiilor. Comparațiile exacte pot fi găsite în secțiunea de comparații pe site.

Răspuns: Da, produsele noastre sunt fabricate din materiale non-toxice, asigurându-vă că sunt sigure pentru sănătatea celor mici.

Răspuns: Pentru opțiuni personalizate, vă rugăm să ne contactați direct pentru a discuta cerințele dvs. specifice.

Răspuns: Avem o politică de returnare flexibilă. Detalii complete sunt disponibile pe site sau puteți să ne contactați pentru asistență.

Răspuns: În prezent, acceptăm plăți cu cardul, transfer bancar și ramburs. Oferte de finanțare pot fi disponibile periodic.

Răspuns: Găsiți detalii complete despre specificațiile tehnice pe pagina dedicată de statistici a produsului.

Răspuns: Covoarele noastre se disting prin calitatea superioară a spumei, culorile vibrante și preocuparea noastră pentru siguranța copiilor. Comparațiile exacte pot fi găsite în secțiunea de comparații pe site.