Politica de Retur

SC TATAMI PRO SRL
Str. Dorobanților, Nr. 65, Cluj-Napoca

Ultima actualizare: 10 /02/ 2024

Prin efectuarea unei comenzi pe platforma noastră www.covorpentrucopii.ro, vă exprimați acordul cu prevederile acestei Politici de Retur. Dorim să vă asigurăm că suntem dedicați satisfacției clienților noștri, iar această politică explică condițiile și procedurile pentru returnarea produselor achiziționate.

1. Dreptul de Retur

Conform legislației în vigoare, aveți dreptul de a returna produsele achiziționate de pe platforma noastră în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii, fără a fi necesar să furnizați un motiv.

2. Procedura de Retur

  • Notificare: Pentru a iniția un proces de retur, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa contact@covorpentrucopii.ro, furnizând informații despre comanda dvs. și motivul returului.

  • Stare Produs: Produsele trebuie să fie în stare nouă, neutilizate, și să includă toate componentele.

  • Costuri de Retur: Costurile asociate returului vor fi suportate de către cumpărător, cu excepția cazurilor în care produsul primit este defect sau nu corespunde specificațiilor.

3. Returnarea Banilor

După primirea și verificarea produselor returnate, vom iniția procesul de returnare a sumei plătite, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea notificării dvs. de retur. Suma va fi returnată în contul dvs. bancar mentionat de dvs.

4. Produse Defecte sau Neconforme

Dacă produsul primit este defect sau nu corespunde specificațiilor, vă rugăm să ne informați în termen de 48 de ore de la primirea comenzii. Vom lua măsuri imediate pentru a remedia situația și pentru a vă oferi un produs conform așteptărilor dvs.

5. Contact

Pentru orice întrebări sau solicitări referitoare la procesul de retur, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@covorpentrucopii.ro

6. Modificări la Politica de Retur

Această Politică de Retur poate fi actualizată periodic. Orice modificări vor fi publicate pe această pagină, iar continuarea utilizării platformei noastre constituie acceptul dvs. la aceste modificări.

7. Mulțumiri

Vă mulțumim pentru încrederea acordată SC TATAMI PRO SRL. Ne dorim să vă oferim o experiență de cumpărare plăcută și fără griji.