Termeni și condiții

Bine ați venit pe platforma online www.covorpentrucopii.ro, deținută și operată de SC TATAMI PRO SRL. Vă încurajăm să consultați cu atenție detaliile politicii noastre de confidențialitate și să parcurgeți termenii și condițiile în momentul utilizării platformei noastre.

Vanzatorul, SC TATAMI PRO SRL, vă oferă acces la toate informațiile relevante privind produsele disponibile, inclusiv certificatele de conformitate, caracteristicile, imagini, clipuri video și răspunsuri la întrebările frecvente.

Vă invităm să consultați secțiunea dedicată întrebărilor frecvente pentru a obține informații complete și a clarifica orice neclarități. Dacă aveți întrebări suplimentare, suntem disponibili prin intermediul formularului de contact.

Conținutul platformei www.covorpentrucopii.ro, inclusiv, dar fără a se limita la, logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text și/sau conținut multimedia, este proprietatea exclusivă a SC TATAMI PRO SRL. Toate drepturile sunt rezervate atât în ​​mod direct, cât și indirect (prin licențe de utilizare și/sau publicare).

Orice activitate de copiere, distribuire, publicare sau transfer către terți trebuie autorizată în scris de SC TATAMI PRO SRL.

Utilizarea conținutului în alte scopuri decât cele permise expres prin prezentul document sau acordul de utilizare (dacă există) este strict interzisă.

Newsletterele www.covorpentrucopii.ro sunt trimise numai după înregistrarea dvs. și beneficiază de confidențialitate și securitate în manipularea informațiilor. Aveți posibilitatea să vă modificați opțiunile în orice moment, fie prin ajustarea setărilor din contul de client la secțiunea „Conectează-te – Abonat”, fie accesând link-ul de dezabonare prezent în mesajele comerciale primite de la www.covorpentrucopii.ro.

Vânzătorul SC TATAMI PRO SRL este înregistrat în Registrul de Evidență a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal sub numărul 0025994, cu numărul Infochiosk 574745317929, datată 17/11/2016.

Prin acceptarea acestui acord, cumpărătorul este de acord să primească obiecte promoționale, produse gratuite și informații prin poștă, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la vânzător și partenerii săi.

Prin urmare, încheierea acestui acord reprezintă acordul cumpărătorului cu termenii și condițiile Covor pentru Copii.

Adresa SC Tatami Pro SRL:
Str. Dorobanților, Nr. 65,
Cluj-Napoca

10 Februarie 2024